Al Mamut amb en Canela

Si va sorprendre la originalitat de la convocatòria de manifestació a Brussel·les, sembla ser que els seus organitzadors no han perdut pistonada. Aquesta vegada es convoca al Mamut, sí, al Mamut de Ciutadella per presentar una ILP. I direu per què al Mamut i no a la porta del Parlament? Hi hem trobat raons de pes: a) És evident que quedar al mamut simbolitza força, bruta si cal, per obrir-se pas entre la malesa i escometre contra els enemics essent malgrat tot, herbívor; b) La seva naturalesa milenària (o milionària) coincideix més o menys amb els anys que fa que els catalans reivindiquem ser escoltats pels espanyols; c) La conjunció del Mamut i en Canela és un duet imparable, com Xavi i Henry per fer un símil futbolístic.

I què s’hi farà? Demà es presenta la ILP impulsada des de l’associació que va organitzar la manifestació dels 10.000 a Brussel·les, liderada per catedràtic de bioquímica i biologia mol·lecular Enric Canela. La presentació consistirà en el lliurament, a la mesa del Parlament (no pas al Mamut), de la proposta d’ILP avalada per més de 10.000 persones. Un cop s’hagi admès a tràmit es començarà la recollida de signatures arreu del Principat amb l’objectiu de convocar un referèndum d’autodeterminació el 12 de setembre del 2010.

Així doncs, el camí cap al referèndum comença demà dimecres 6 de maig al Mamut de Ciutadella a les 6 de la tarda. Qui hi vulgui assistir ja ho sap:

Al Mamut amb en Canela!

Add a Comment